Paprika roční PCR – pálivá 2501
25 Kč
Klasická oblíbená odrůda vhodná pro rychlení i polní pěstování. Plody jsou dlouhé, rovné nebo srpovitě prohnuté, tenkostěnné, žlutozelené v technické zralosti, červené v botanické. Jsou aromatické a mírně pálivé, šťavnaté. Je určena pro sklizeň v technické zralosti a používaná především pro přímý konzum. Dost citlivě reaguje na zhoršené podmínky, zejména pokles teplot. Vegetační doba do první sklizně v technické zralosti je 129 dnů. Ze 100 m2 lze sklidit 350 – 370 kg lusků v technické zralosti.
-
Paprika zeleninová – pálivá
Capsicum annuum L. / Paprika ročná
PCR
Klasická oblíbená odrůda vhodná pro rychlení i polní pěstování. Plody jsou dlouhé, rovné nebo srpovitě prohnuté, tenkostěnné, žlutozelené v technické zralosti, červené v botanické. Jsou aromatické a mírně pálivé, šťavnaté. Je určena pro sklizeň v technické zralosti a používaná především pro přímý konzum. Dost citlivě reaguje na zhoršené podmínky, zejména pokles teplot. Vegetační doba do první sklizně v technické zralosti je 129 dnů. Ze 100 m2 lze sklidit 350 – 370 kg lusků v technické zralosti.
Obsah: 0,60 g
Hnojení: N 120 kg N / ha P 100 kg P2O5 / ha K 140 kg K 2O / ha chlévský hnůj 60 – 80 t/ha HTS: 4 – 7 g v 1 g: 130 – 250 semen Spon: 50 x 40 cm po jedné, příp. po dvou rostlinách Výsev: 20.2. – 15.3. Výsadba: po 15.5. Paprika je pěstitelsky vysoce náročná plodina vhodná do polních podmínek nejteplejších oblastí jižního Slovenska a jižní Moravy. V ostatních oblastech žádá pěstování v krytých nebo chráněných prostorech. Nejvhodnější jsou záhřevné, humózní a dostatečně vododržné půdy. Pro polní pěstování vyséváme v krytých prostorách v první polovině března. Pro dobré vzcházení je třeba zajistit minimální teploty 20 – 22° C i v nočních hodinách. Na stanoviště vysazujeme po 15.5.
Zdroj dat: SEMO a.s. Smržice
-
Hmotnost 0,003 kg Rozměry 16 × 8 × 0,1 cm